Kærlighedscoaching

Hvorfor er jeg single?

Det er der mange, der spørger sig selv. Nogle siger, at det er et bevidst valg at være single, og andre er bare så klar til en kæreste – siger de. Tit er det et mysterium for både dem selv og deres omgivelser.

Hvorfor falder jeg altid for de forkerte?

Hvis du synes, at du har oplevet deja vu lidt for mange gange i dine tidligere parforhold, så er det måske en god ide, at finde ud af, hvad det er, der sker, når du igen falder for én du ikke kan få det til at fungere med. Her kan sessionerne være en øjenåbner.

Få kørekort til kærligheden

Kørekortet er for dig, der har besluttet at tage styringen i dit eget kærlighedsliv og er en blanding af terapi og coaching. Terapien går ud på at finde ud af, hvad i din historie, der kan have forårsaget, at du i dag har udfordringer i forhold til kærlighed og parforhold. Det er vigtigt, at arbejde med og få forløst, så gamle historier ikke forstyrrer i forhold til nye relationer. Coachingen giver dig redskaberne til at lære ny adfærd og få den integreret i hverdagen. Den hjælper dig også til at udvikle strategier, der virker, når du dater. Formålet med det hele er, at du bliver super klar til at udvælge en partner, der passer til netop dig og som du kan opbygge et velfungerende parforhold med. Betragt det som en investering i dig selv. Som kompetencer du tilegner dig og som vil komme dig til gode i alle dine fremtidige relationer. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Se om det er noget for dig. Første session er gratis. Du kan vælge mellem online sessioner eller sessioner i min praksis på Østerbro.

Pris

  • Kørekort til kærligheden (5 sessioner á 1 time): 3000 kr.
  • Enkelte sessioner: 700 kr.
  • Parterapi enkelte sessioner 1100 kr.
  • Kørekort til parforholdet (5 par sessioner á 1½ time): 5000 kr.

Forudbetaling på Mobile Pay 26952461 eller reg. 5358 kontonr.0000349275

Bestil tid til køretimer her: ninaaskov@hotmail.com eller mobil 26 95 24 61

Praksis adresse: Langøgade 6, kld. th., 2100 København Ø