Hvorfor skal man absolut have en kæreste?

I denne uge udkom min bog og i den forbindelse er der sikkert mange singler, der gerne vil vide, hvorfor i alverden jeg synes, at de skal tage kørekort til kærligheden? Skal vi absolut alle sammen være i parforhold? Og det vil jo være en fuldt ud forståelig indvending mod min bog. Der er desværre lidt en tendens til, at vi i vores samfund gør parforhold rigtigt og singlestatus forkert. Ikke alle selvfølgelig, men det er en holdning, der alligevel opleves til en hel del familiemiddage.

I min optik er det helt fint at være single, hvis det er det, man har valgt. Der er fx perioder i ens liv, hvor der er andre ting, der fylder. Det kan være alt fra små børn, til krævende job, studie eller måske sygdom. Og nogle gange er tid alene bare det, man har aller mest brug for. Det støtter og forstår jeg fuldtud.

Men for dem der gerne vil have en kæreste, men har udfordringer med at finde en, skader det jo ikke at optimere processen lidt og finde ud af, om man har uhensigtsmæssige mønstre, der stikker en kæp i hjulet. Et lille check under egen motorhjelm inden man igen begiver sig ud på dating vejen, kan vel kun være en fordel? Ikke fordi der som udgangspunktet er noget galt med én, men fordi man altid kan blive bedre til at udvælge partner eller indgå i parforhold. Det er jo ikke ligefrem en disciplin, vi lærer i skolen og når vi ikke har lært det, hvordan kan vi så forvente, at vi bare mestrer det? Vi ville jo heller aldrig sætte os bag rattet i en bil og begynde at køre uden forudgående køretimer?

Det var mit udgangspunkt for at skrive bogen. Og hvis du kunne tænke dig at kende den biologiske baggrund for at mænd og kvinder forelsker sig forskelligt eller hvad din opvækst betyder for dit valg af partner og de parforhold du kommer til at indgå i, så kan det være at bogen er noget for dig. God weekend og god læselyst.

Kørekort til kærligheden

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *