Foredrag

Book mig til et foredrag om kærlighed og forelskelse.

Jeg har sat mig for at knække koden til kærligheden. Til hjælp har jeg haft 40 singler, der alle har indvilliget i at stille op til et dybdegående interview, så jeg kunne få indblik i mønstre og forestillinger – og hvordan disse er opstået. Efterfølgende har jeg skrevet en bog, “Kørekort til kærligheden – en teoribog”, hvor jeg udover mine resultater med interviewene har dykket ned i neurokemien bag forelskelse og dating. Nu er jeg så klar med et foredrag, hvor I blandt andet kan høre om:

  • Hvorfor vi falder for dem, vi gør?
  • Hvordan urbiologi og opvækst spiller ind i forhold til valg af partner?
  • Hvordan vi navigerer på et datingmarked, der er digitaliseret?
  • Hvad vi kan kigge efter for at finde en god kæreste?
  • Hvad vi selv kan gøre for at være i topform, når vi kaster os ud i at date?

Foredraget tager ca. 2 timer ink. pause og kan med udbytte høres af både singler og par. Der er noget at hente for begge grupper.

Booking foregår gennem Athenas HER

“Ninas foredrag kan ikke kun bruges til singler. Næsten uanset hvilket køn, hvilken alder og hvor man er i sit liv, kan man få noget ud af kørekort til kærligheden. Det er et spændende, morsomt og lærerigt foredrag som kommer omkring mange aspekter i ens liv. Følelser, hormoner og urgamle reflekser kan hjælpe med at give forklaringer på hvorfor vi reagerer som vi gør, og hvorfor andre reagerer på det vi gør. Jeg kan varmt anbefale Ninas foredrag ”Kørekort til Kærligheden”!”
– Stine Marslund, Oure