Virker du tilgængelig, når du er i byen?

Det er endelig fredag og dermed tid til at gå i byen med veninderne eller vennerne – og måske score. Men før du hopper i danseskoene, kan du jo lige bruge 5 min. på at gøre dig nogle overvejelser i forhold til, hvordan du gør det. Og måske optimere din indsats lidt.

Først og fremmest spørg dig selv, om du virker tilgængelig, når du er ude. Er dit kropssprog åbent og stiller du dig, hvor man kan komme til dig? Hvis du sidder ved et bord, sammen med dine veninder/venner og I har jeres egen lille fest i festen kørende, bliver det svært for andre at bryde ind og starte en samtale med dig. Så hvis du vil i kontakt med andre end dem du plejer, må du sørge for at forlade gruppens trygge rammer engang i mellem og bevæge dig ud, hvor det er mindre intimiderende for andre at nærme sig dig. Her er det en god ide at løfte blikket og se sig omkring. Mange har øjnene lidt for stift rettet mod toilettet eller baren, men prøv at tage dig tid til at kigge mere rundt i lokalet. Måske etablere øjenkontakt med én og smile. Det er altid en god start.

Og hvorfor skriver jeg noget så banalt og elementært? Det er jo ikke ligefrem rocket science, vel?

Jeg skriver det fordi, det at forlade gruppens trygge rammer og stille sig ud på gulvet eller i baren med en åben, inviterende attitude, for mange er forbundet med modstand. Modstand på at vise sig sårbar og dermed risikere alt muligt. Det kan være at blive afvist, eller selv at blive nødt til at afvise. Ingen af delene er særlig sjovt. Så den står på tunnelsyn på vej til toilettet og blikket stift rettet mod baren og derefter bartenderen, når man står i baren.

Hvis du går i byen i aften og gerne vil have gang i en flirt, så prøv at stille dig op i baren, kigge dig omkring og bare ud i det blå sige “Hold da op, her er godt nok mange i aften”. Det er nok den kedeligste indledningsreplik, du kan fyre af, men det gør ikke noget. Formålet med den er nemlig ikke at blænde en potentiel flirt med dit intellekt eller humoristiske talent, men derimod at vise, at du er åben for at snakke. At du er tilgængelig.

God fornøjelse og god weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *