Begivenheder

Foredrag på Tårnby Bibiotek d. 27. marts

Jeg holder foredrag på Tårnby Bibliotek. Så har du brug for et kærligt indspark til dit eksisterende eller ikke eksisterende parforhold, så har du her muligheden.

https://taarnbybib.dk/arrangementer/foredrag/koerekort-til-kaerligheden-v-nina-askov

Kom til “Side om side” arrangement i Arnold Busck i Købmagergade

Jeg holder oplæg torsdag d. 21. feb. kl 17-18. Alle er velkomne. Jeg fortæller om baggrunden for bogen og hvordan social arv, neurobiologi og evolutionær psykologi spiller sammen i valg og forførelse af partner.

Kom og sig hej på Bogforum i Bella Centret

D. 27. okt. er jeg at finde på bogmessen i Bella Centret, hvor jeg vil stå på Muusmann Forlags stand (C3-014) fra kl. 13-15. Kom og få en snak om kærligheden og hvordan man får det til at lykkes.

Kom forbi Lyngby Storcenter til en snak om kærligheden

D. 19. oktober kl 17- 18.30 er jeg at finde i Arnold Busck i Lyngby Storcenter, hvor jeg vil fortælle lidt om vejen til kærligheden, hvorfor vi falder for dem vi gør og hvad vi kan gøre for at ændre det, hvis det ikke fungerer for os. Kom glad 🙂

https://www.facebook.com/events/298601360964681/

Kom til miniforedrag om kærligheden i Arnold Busck Helsingør

På fredag d. 5. okt. kl 16 holder jeg oplæg om min bog i Arnold Busck Helsingør. Så er du nysgerrig på at høre, hvordan social arv og urbiologi spiller sammen i valget af partner, så kom og lyt 🙂

Du kan se mere her:
https://www.facebook.com/ArnoldBusckHelsingor/…

Så er den her!! Kom til bogreception i Arnold Busck LAB

Så er min bog kommet og jeg er så heldig, at Arnold Busck Lab på Nørrebro har indvilliget i at lade mig holde oplæg og reception for den der på fredag d. 28. sep. kl 17.

Du er meget velkommen til at komme forbi til en snak om kærligheden over et glas vin. Glæder mig helt vildt.

Selve invitationen med tid og sted finde du her